DOLAR 32,4903 0.32%
EURO 34,7107 0.29%
ALTIN 2.406,261,11
BITCOIN 1854888-5,27%
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

20:08

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Silivri’de Bora Balcıoğlu dönemi başladı

Silivri’de Bora Balcıoğlu dönemi başladı

ABONE OL
Nisan 1, 2024 14:29
Silivri’de Bora Balcıoğlu dönemi başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

31 Mart yerel seçimlerinde %53.19’la (62 bin 774 oy) ile Silivri’nin yeni Belediye Başkanı seçilen Bora Balcıoğlu, seçim konuşmasın başında Silivri’nin tarihinde yeni bir sayfanın açıldığını müjdeledi.

Silivri’de yeni Belediye Başkanı seçilen Bora Balcıoğlu, seçimi kazanmasının ardından, Silivri sahili Atatürk Meydanı’nda zafer konuşmasında vatandaşlarla bir araya gelerek, yaklaşık 20 bin Silivri halkı ile birlikte yeni bir dönemin başlangıcını kutladı.

Başarı Silivri’nin halkımızın

Meydanda toplanan vatandaşlara konuşan Balcıoğlu, “Bu akşam Silivri’miz kazandı, Silivri’mizin kadınları, çocukları, yaş almış büyükleri kazandı,” diyerek, zaferin sadece bir kişinin veya bir grubun değil, tüm Silivri’nin ortak başarısı olduğunu vurguladı. Balcıoğlu, seçim sonuçlarının ardından, katılımcı demokrasi anlayışıyla, tüm Silivrili vatandaşların sesini daha gür çıkaracaklarını söyledi

Hiç bir vatandaşımızı  ötekileştirmeyeceğiz

Sevgi, saygı ve huzur dolu bir Silivri vizyonunu vatandaşlar ile paylaşan Balcıoğlu, “Kim olursa olsun, düşüncesi ne olursa olsun, inancı ne olursa olsun, hiçbir hemşehrimizi arkada bırakmayacağız, ötekileştirmeyeceğiz,” diyerek, herkesi kucaklayacaklarını ve eşit hizmet götüreceklerini söyledi. Balcıoğlu’nun bu sözleri, meydandaki coşku tufanı yaşandı.

Geleceğin Silivri’sinde mutluluk var 

Geleceğin Silivri’sinde mutluluk olduğunu belirten Balcıoğlu,”Silivri’nin geleceğinde ayrı gayrı yok, fikir alışverişi, diyalog ve karşılıklı saygı hakim olacağı bir yönetim anlayışı ile hep birlikte vatandaşlarımız ile hareket edeceğiz” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.