DOLAR 32,5327 0.24%
EURO 34,6721 0.35%
ALTIN 2.499,630,55
BITCOIN 20514171,86%
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Muğla’da minibüsü yanan, aracı soyulan seyyar satıcıdan örnek davranış

Muğla’da minibüsü yanan, aracı soyulan seyyar satıcıdan örnek davranış

ABONE OL
Şubat 12, 2022 12:12
Muğla’da minibüsü yanan, aracı soyulan seyyar satıcıdan örnek davranış
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Muğla’nın Ula İlçesi Sakar Geçidi seyir terasında meydana gelen olayda seyyar satıcı Cumhur Sarı, duvarın üzerinde siyah bir çanta olduğunu fark etti.

Sarı, çantanın sahibinin kimliğine ulaşmak için açtığı çantanın içinde bir miktar altın, nakit para ile telefon olduğunu gördü.

Telefonun çalması üzerine çantanın sahibi ile iletişime geçildi. Akyaka Karakol Komutanlığına teslim edilen çanta, sahibine ulaştırıldı.

“BAŞIMIZA NE GELİRSE GELSİN İYİLİKTEN VAZGEÇMEMELİYİZ”

Cumhur Sarı, “Çantadaki telefon çalınca açtık. Ardından jandarmaya bilgi verdik. Çantasını unutan kadın Marmaris’te oturuyormuş. Bugün gelip jandarma eşliğinde çantasını kendisine teslim ettik. Yaklaşık 10 yıldır seyir terasında vatandaşların unuttuğu bir çok değerli eşyayı jandarmaya teslim ettim. Bu süreçte başıma gelmeyen kalmadı. 2021 yılı Ekim ayında ekmek teknem, minibüsüm yandı. 3 gün önce ise seyir terasında aracım soyuldu. Aracımda bulunan kilolarca yöresel ürünüm, terazim, semaverim çalındı. İçinde bulunduğumuz bu zor dönemde başımıza ne kötülük gelirse gelsin iyilikten vazgeçmemeliyiz.” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.