DOLAR 32,5504 0.28%
EURO 35,1389 0.58%
ALTIN 2.435,12-0,13
BITCOIN 2027647-2,45%
İstanbul
13°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

İzsiz: Mecliste bölge sorunlarımızın takipçisi olacağım

İzsiz: Mecliste bölge sorunlarımızın takipçisi olacağım

ABONE OL
Mayıs 14, 2023 15:05
İzsiz: Mecliste bölge sorunlarımızın takipçisi olacağım
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye genel seçimlerine sayılı saatler kala İyi Parti İstanbul Milletvekili Seyithan İzsiz, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’inde katılımıyla gerçekleşen proje tanıtım toplantısı ve anneler gününe özel “Umre Anneleri” buluşması programı düzenledi. Programda salon tıklım tıklım doldu.

“Hizmet Ofisimiz devamlı açık olacak”

İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı Seyithan İzsiz’in projelerini anlattığı toplantıya İyi Parti milletvekili adayları, ilçe başkanları, diğer siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, kanaat önderleri, İstanbul Güçlü Gençlik Platformu temsilcileri, umreye gitmek için başvuruda bulunan yüzlerce anne ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı. İzsiz programda projelerini toplantıya katılan binlerce kişiye anlattı. Vekillik dönemi boyunca açık kalacak bir hizmet ofisi açacaklarını anlatan izsiz bu ofiste Ar-Ge Proje biriminin olacağını ve sahadan sürekli veri akışı ile problemlerin tespiti ve çözümleri için gece gündüz çalışacaklarını dile getirdi.

“Gençlerin Sorun ve Taleplerini Meclise Taşınacağım ve takipçisi olacağım”

Gençlerle ilgili projelerini de anlatan İzsiz, gençlik buluşmalarıyla gençlerin sorun ve taleplerini meclise taşıma sözü verdi. İzsiz Ayrıca, Teknoloji ve İnovasyon Birimi kuracaklarını ve bu birimle birlikte çağımızın gereği dünyadaki stratejileri anlamak, anlatmak ve özellikle gençlere yenilikçi düşünce kabiliyeti kazandırmak için faaliyetler düzenleyeceklerini açıkladı.

Eğitim Bursları Devam Edecek

Ülkemizin aydınlıkları yarınları için yıllardır binlerce öğrenciye burs veren hayırsever iş insanı Milletvekili adayı Seyithan İzsiz her yıl 1000 öğrenciye burs vermeye devam edeceklerinin de müjdesini verdi.

81 ilden Temsilciler Kurulu Oluşturulacak

Milletvekili Seyithan İzsiz’in projeleri kapsamında anlattığı ve en çok dikkat çeken başlıklardan biri de İstanbul 3. Bölgede 81 ili temsil edecek bir danışma kurulunun kurulacağı oldu. “10.000 kişiye kamu ve özel sektörde iş imkânı Kent yoksulluğu ile ilgili ekonomik ve sosyal projelerini de sıralayan İzsiz, Görevi süresince 10.000 kişiye kamu ve özel sektörde iş imkânı sunacaklarını da dile getirdi. Yıllardır sistemli bir şekilde sivil toplum kuruluşları ve muhtarlar aracılığıyla ulaştığı ihtiyaç sahiplerine erzak desteklerine devam edeceğini de açıklayan izsiz yılda 150.000 haneye katkı sunacağını dile getirdi.

“13 İlçenin Sorunlarını Tespit Edip Meclise götürüp takibini yapacağım”

İstanbul 3. Bölge genelinde bulunan sorunların tespiti konusunda da çalışmalar yaptıklarını anlatan İzsiz, sorunları tespit edip, çözüm önerileriyle mecliste dile getireceklerini söyledi. Konut Mağdurları konusunu vurgulayan İzsiz, ilk yapacakları icraatlerden birinin de mağduritin giderilmesi adına yasa teklifi sunacaklarını dile getirdi.

İzsiz’den Umre Anneleri’ne Büyük Jest

Her yıl düzenli olarak umreye gitmek isteyip maddi imkansızlıklar nedeniyle umreye gidemeyen anneleri umreye gönderen İzsiz bugüne kadar binlerce anneyi umreye gönderdiklerini ve bundan sonrada devam edeceklerini dile getirdi. Bu yıl yapılan başvuruların sayı kısıtlaması olmaksızın tamamını göndereceklerinin müjdesini verdi ve tüm annelerin anneler gününü kutladı. Salonda bulunan davetliler tarafından büyük sevinçle karşılandı ve duygusal anlar yaşandı.

“Seçim Esasında Seçmenin Bayramıdır”

İYİ Parti genel başkanı Meral Akşener; “Özellikle Erdoğan’ı seven oy veren kardeşlerimden İYİ Parti’ye oy istiyorum” Proje sunumunun ardından sahneye çıkan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Bugün burada Seyithan Bey’in yıllardır bir gelenek haline getirerek yaptığı kura ile Umre’ye gönderilen annelerle bir aradayız. Ama bu yıl bir farklılık ortaya koydu müracaat eden her anneyi Umre’ye gönderecek. Seçim esasında seçmenin bayramıdır. Siyasetçiye not verdiği İlk defa böyle rezil bir dilin kullanıldığı bir seçime gidiyorum. Sanki savaşa gidiyoruz. Siyasetçi gelir sizi dinler çözüm üretir tartarsınız. Seni iktidar ettim dersiniz seni de muhalefet ettim dersiniz.

“ İYİ Parti’ye Oy İstiyorum”

Muhalefetin görevi halkın avukatı olmaktır. İktidar da hizmet eder. Bu seçimlere giderken bizi destekleyen kesime işgalci dendi. Allahsız kitapsız dendi. Şimdi umre istediğimize göre siz dinini seven insanlarsınız. Ben 7 yaşından beri namaz kılarım hacca gittim geldim. Umre hiç yapmadım inşallah seçimden sonra böyle imkanımız olur. Müslüman tövbe ettiği takdirde Allah onu affeder tek bir konuda affetmem diyor. Eğer kul hakkına girdiysen benim senle helalleşmem gerekiyor Allah sonra affediyor. Nasıl oluyor da bu ülkede dinsiz imansız diyebiliyorlar. Ben bölgenin kanaat önderlerinden ricam var dinin özne yapıldığı ucube sistemin oylanacağı son seçimde. Özellikle Erdoğan’ı seven oy veren kardeşlerimden İYİ Parti’ye oy istiyorum. Sebebi şu Erdoğan’ın seçileceği son seçim 5 sene sonra hukuki olarak aday olamıyor.

“Bu ülkede haksızlık hat safhada, ya savaşa gitmiyoruz önemli bir seçime gidiyoruz”

28 Şubat’ı yaşamış kardeşinizim bugün utanmadan 28 Şubat’ın faili haline getirilen bu kardeşiniz ailesi ne düşünüyor acaba. Ben o dönem başörtülü kadınlarımızın hakkını savunurken yağlı kazığa oturtulmak istenmişim, bugün o 28 Şubat’ın mağdurlarının iş başına geçirdiği arkadaşlar bana faili diyor. Şimdi evim basıldı kocasını aldattı dendi hepsini mahkemeye verdim beraat ettiler. Sürtük, çukur, düşük dendi. Bu çirkin dil ile seçime gidildi ve Erdoğan kazandı bir daha bu tuhaf sistemi değiştirme şansımız yok 5 yıl boyunca. Yeniden bu seçimin partili cumhurbaşkanı sistemi öyle hızlı geçecek. Cumhurbaşkanı adayını seçecek. Bu öfke dolu kesim çoğalacak ve intikam almak üzere yola çıkacak. Çünkü bu ülkede haksızlık hat safhada, ya savaşa gitmiyoruz önemli bir seçime gidiyoruz dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.